Van saját recepted?

Halas pirog

Halas pirog
Könnyű
31-60 perc
4 fő
101-300 Forint

A tésztához:

A töltelékhez:

A pirogot nem lehet megunni, most mutatok egy tepsis, halas változatot.

1. A tésztához valókat összekavarjuk, és egy kizsírozott sütőformába simítjuk.

2. A halról leöntjük az olajat, villával összetörjük. Óvatos mozdulatokkal hozzáadagoljuk a vékonyra vágott/darabolt főtt tojást, a petrezselyemzöldet vagy a kaprot.

3. A sajtot finomra reszeljük.

4. A kész tölteléket rátesszük a formában várakozó tésztára, ügyelve arra, hogy ne érjen ki a tészta széléig.

5. Előmelegített sütőben 180 fokon 20 percig süssük. Amikor már szinte kész, megszórjuk a reszelt sajttal és még 5 percig a sütőben hagyjuk.

6. Melegen, hidegen egyaránt kitűnő étel!

Forrás: vk.com

Jellemzők: laktató
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/47296/pics/lead_800x600.jpg
főételek,hal,kelt tészta,sósságok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?