Van saját recepted?

Ropogós zsúrkenyér - sajttal, fokhagymával

Ropogós zsúrkenyér - sajttal, fokhagymával
Könnyű
31-60 perc
4 fő
301-500 Forint
  • 1 db bagett kenyér ( legjobb a másnapos )
  • 200 gr sajt ( parmezán vagy bármi más kemény sajt )
  • 200 gr lágy teavaj
  • 5 gerezd fokhagyma
  • petrezselyemzöld

Ez az az étel, ami mindig, pillanatok alatt elfogy. Lehet belőle előétel, de vacsorának, vagy a vacsorához is remek találmány.

  1. Finomra reszeljük le a sajtot, préseljük át a fokhagymát, aprítsuk fel a petrezselyemzöldet. Az egészet keverjük össze a lágy vajjal. Finom, kenhető állagú krémet kapunk.
  1. Vagdossuk be szeletnyi vastagságúra a kenyeret úgy, hogy a vágás ne érjen az aljáig.
  2. Gazdagon töltsük meg a nyílásokat a töltelékkel.
  3. A kapott gyönyörűséget csomagoljuk fóliába, és dugjuk be 20 percre 200 fokos sütőbe.
  4. A fólia eltávolítása után még hagyjuk további 5-6 percig sülni, így lesz szép piros, kellemesen ropogós a töltött bagettünk!

( Az utolsó percekre akár grill fokozatra is állíthatjuk a sütőt! )

Forrás: vk.com

|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/46272/pics/lead_800x600.jpg
előételek,fokhagyma,ropogós,sajtos,sósságok,zsúrkenyér
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?