Van saját recepted?

Tőkehalmáj saláta

Tőkehalmáj saláta
Könnyű
16-30 perc
4 fő
301-500 Forint
  • 1 doboz tőkehalmáj konzerv
  • 2 db tojás
  • 1/2 doboz borsókonzerv
  • 2-3 db konzerv csemege/savanyú uborka
  • 1-2 szál zöldhagyma
  • 1-2 szál petrezselyemzöld
  • 1-2 ek. majonéz
Nem az a megszokott, hétköznapi saláta és ráadásul ripsz-ropsz elkészíthető.
1. Főzzük meg a tojásokat, tisztítás után pedig vágjuk apró darabokra.
2. A halmájról csepegtessük le az olajos lét, majd ezt is vágjuk falatkányi darabokra.
3. Következik a hagyma aprítása, a borsó levének leöntése.
4. Az uborkát nagyon picire felkockázzuk, s az összes előkészített salátaadalékkal meg a majonézzel könnyed mozdulatokkal összekeverjük.

5. Salátástálba adagoljuk, tetejét friss petrezselyemzölddel, egy-két szeletke főtt tojással díszítjük.

Forrás: vk.com
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/48428/pics/lead_800x600.jpg
majonéz,petrezselyem,saláták,tojás,tőkehalmáj,uborka,zöldborsó
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?