Van saját recepted?

Tojásos - zöldhagymás lepény

Tojásos - zöldhagymás lepény
Könnyű
31-60 perc
4 fő
101-300 Forint

Hozzávalók:

A tésztához:

A töltelékhez:

  • 6 főtt tojás
  • nagy csomag zöldhagyma

Extra tojásos étel, amely kiváló reggelire, de egy könnyed előételnek is.

1. A tojásokat verjük fel, sózzuk, majd keverjük hozzá a tejfölt és a majonézt. A szódabikarbónával elkevert lisztet is hozzáadva homogén állagú tésztává állítsuk össze.

2. A főtt tojásokat és a zöldhagymát aprítsuk fel. Sózzuk meg, majd finoman keverjük össze.

3. A tészta felét egy kivajazott formába öntjük, erre kerüljön a töltelék. Fedjük be a tészta maradékával.

4. 180 fokon 50 percig süssük. Teteje, oldala is szép pirosra sül ez idő alatt.

5. Csak ha kihűlt, akkor tálaljuk.

Forrás: vk.com

|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/48684/pics/lead_800x600.jpg
előételek,hagyma,lepény,reggeli,sósságok,tojás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?