Van saját recepted?

Narancsos csirkesült

Narancsos csirkesült
Könnyű
61-120 perc
4 fő
101-300 Forint

Hozzávalók:

A mézes-narancsos pácban pihenő csirkék néhány óra elteltével varázslatos főétellé változnak.

1. Először alaposan keverjük össze a páchoz valókat: a narancslét, a mézet, curryt, paprikát, olajat és a sót.

2. A csirkehúst, ha szükséges, vágjuk kisebb darabokra (pl. a combot felezzük, a mellet felezzük, de a szárnyat nem...). Forgassuk meg a pácban, s hagyjuk benne legalább 2 óra hosszat.

3. Helyezzük tepsibe levével együtt a húst, díszítsük a narancskarikákkal, majd előmelegített sütőben 220 fokon kb. 30-40 percig süssük.

4. Ha kész, némi friss kaporral még megszórhatjuk.

5. Garnírunggal (pl. főtt rizzsel) tálaljuk.

Forrás: vk.com

|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/48664/pics/lead_800x600.jpg
csirke,főételek,narancs,sült
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?