Van saját recepted?

Gulyás csirkehúsból

Gulyás csirkehúsból
Könnyű
31-60 perc
4 fő
301-500 Forint

Klasszikus magyar étel, kevésbé klasszikus fő alapanyaggal. Hölgyeim és uraim, íme a szárnyas gulyás!

1. A csirkehúst kockázzuk fel. Serpenyőben forró olajon pirítsunk rá kérget.

2. A reszelt sárgarépával, a felaprított hagymával, a préselt fokhagymával további 5-7 percig dinszteljük együtt. Akkor állítsuk takarékra a lángot.

3. Keverjük a húshoz a tejfölt, a paradicsompürét, szórjuk rá a lisztet, és újabb 5 percig együtt főzzük.

4. Akkor öntsük fel vízzel, sózzuk meg, majd közepes lángon jó 20 percig főzzük. A vége felé tegyünk bele 2 babérlevelet és ha szeretjük, egyéb fűszereket.

5. Körettel, friss zöldségekkel kínáljuk.

Forrás: vk.com

|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/47293/pics/lead_800x600.jpg
csirke,csirkemell,főételek,gulyásleves
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?