Van saját recepted?

Halas paradicsomfalatkák

Halas paradicsomfalatkák
Könnyű
5-15 perc
4 fő
101-300 Forint
Hozzávalók:
Vannak olyan ételek, amelyek nem követelnek különösebb felvezetést, ezek a halas paradicsomfalatkák viszont tökéletes felvezetései egy nagyszerű vacsorának.

1. Vékonyra reszeljük le a sárgarépát.

2. Az almát inkább nagyobb lyukú reszelőn nyomjuk át.

3. A halat villával törjük össze. (Ha bőrös a hal, előbb távolítsuk el a bőrét.)

4. Mélyebb tálba tegyük a hozzávalókat: a halat, almát, sárgarépát, hagymát, a felaprított zöld fűszereket, sózzuk, borsozzuk, s keverjük össze majonézzel vagy tejföllel.

5. A paradicsomokat (legjobb a hosszúkás formájú) vágjuk kb. fél centi vastagságú szeletekre. Helyezzük őket a tálalótálra.

6. Púpozzuk tetejükre a halas tölteléket. Díszítsük zöld fűszerrel.

7. Fogyasztás előtt 1-2 órára hűtsük be.

Forrás: vk.com
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/50717/pics/lead_800x600.jpg
előételek,hal,paradicsom
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?