Van saját recepted?

Mustáros kéreg alatt sült sertés

Mustáros kéreg alatt sült sertés
Könnyű
61-120 perc
4 fő
301-500 Forint
Hozzávalók:
Igazán szaftos sült hús, amelyet akár szendvicsben is fogyaszthatunk, de szinte bármilyen köret illik hozzá.

1. Leöblítés után szárazra töröljük a húst. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.

2. Tűzdeljük meg a fokhagymagerezdekkel.

3. Kenjük be mindenütt mustárral, és néhány órára tegyük hűtőbe.

4. Amikor kivettük, jó szorosan - hogy ne tudjon majd a leve kifolyni - tekerjük fóliába.

5. Tepsibe tesszük, és előmelegített sütőbe toljuk. 190 fokon legalább egy óra hosszat sütjük, majd kinyitjuk a fóliát. Megemeljük a hőmérsékletet, és minimum 10-15 percet még hagyjuk a sütőben. Szép kérget pirítunk rá.

Forrás: vk.com
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/51083/pics/lead_800x600.jpg
főételek,hús,mustár,sertés
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?