Van saját recepted?

Pulykavagdalt

Pulykavagdalt
Könnyű
16-30 perc
4 fő
301-500 Forint
Hozzávalók:

Mivel nagyon kínáltatja magát, meg ne égessük szánkat a nagy igyekezettől!

1. Mély tálba helyezzük a darált pulykát, a grízt, tejfölt, a tojást, mustárt, a cukrot és a sót, valamint a kedvünkre való fűszereket. Amikor a nagyon apróra vágott petrezselyemzöld és a kapor is belekerült, mindent jó alaposan összedolgozunk. A vagdaltnak való lágy állagú lesz.

2. Serpenyőben, forró olajon sütjük ki a fasírozottat. Kanálnyi adagokat szaggatunk a zsiradékba, s 2-3 perc alatt mindkét oldalára  piros kérget sütünk (vigyázat: belül még nem sült át!). Ekkor kis vizet öntünk az edénybe, fedővel letakarjuk, s 5-5 percig a hús mindkét oldalát gőz alatt készre sütjük.

Forrás: vk.com

|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/51080/pics/lead_800x600.jpg
darált hús,főételek,vagdalt
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?