Van saját recepted?

Csirkeszárny kínai módra

Csirkeszárny kínai módra
Könnyű
16-30 perc
4 fő
301-500 Forint
Hozzávalók:
Többé nem kell a kedvenc kínai éttermünkből rendelnünk a tökéletes csirkeszárnyakat, mert most megmutatom, hogy kell elkészíteni!

1. A szárnyakat kettévágjuk, a darabokat besózzuk, majd nagyobb serpenyőben forrósított olajon elkezdjük sütni, pirítani.

2. Pár perc eltelte után meghintjük a gyömbérrel meg a borssal, és rácsorgatjuk a szójaszószt. Folyamatosan kevergetve 15-20 percig sütjük. A legvégén hozzáadjuk az aprított fokhagymát, de azzal már csak 1-2 percig hagyjuk a tűzön.

Forrás: vk.com
Címkék: csirke, főételek
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/51068/pics/lead_800x600.jpg
csirke,főételek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?