Van saját recepted?

Zacskós krumpli

Zacskós krumpli
Könnyű
61-120 perc
6 fő
101-300 Forint
Hozzávalók:
A burgonya az egyik legnépszerűbb köret, ezt a verziót leginkább sült húsokhoz ajánlom, de önmagában is remek csemege.

1. A krumplit tisztítás után felkockázzuk, a sárgarépát vékonyabb darabkákra vágjuk, a hagymát félkarikákra. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük, s egy evőkanál étolajjal összekeverjük a hozzávalókat.

2. Sütőzacskóba tesszük, azt egy tepsire fektetjük. Előmelegített sütőben, 180 fokon másfél óráig sütjük.

3. A zacskót kinyitva tányérra öntjük a sült krumplit, megszórjuk az átpréselt fokhagymával és az apróra vágott petrezselyemzölddel. Finom mozdulatokkal összekeverjük, majd pár percre letakarjuk, hogy az ízek, illatok jól összeérjenek.

Forrás: vk.com
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/51060/pics/lead_800x600.jpg
köret,krumpli,sósságok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?