Van saját recepted?

Gombával töltött piphús

Gombával töltött piphús
Könnyű
31-60 perc
4 fő
301-500 Forint
Hozzávalók:
1. A felaprított hagymát és a felkockázott gombát étolajon megpároljuk, a végén sózzuk, borsozzuk.

2. A gombához keverjük a reszelt sajtot és a tejszínt.

3. A vékonyra szelt filét kissé kiklopfoljuk, megsózzuk, meghintjük borssal. A szeletek közepére halmozzuk a gombás tölteléket, a hús széleit összefogjuk, hústűvel vagy fogpiszkálóval gömb alakúra alakítjuk.

4. Étolajjal megkent fóliába csavarjuk mindegyiket.

5. Előmelegített sütőben, 200 fokon 30 percig sütjük. A fóliát kinyitva 10-15 percig pirítjuk, míg színt kap a hús.

Forrás: vk.com
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/51663/pics/lead_800x600.jpg
csirke,főételek,gomba,gombás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?