Van saját recepted?

Vadászok kedvence

Vadászok kedvence
Könnyű
61-120 perc
4 fő
301-500 Forint
Hozzávalók:
Ennek a receptnek a legnagyobb előnye, hogy szinte magát készíti el, kis energiabefektetéssel nagyon laktató ételt készíthetünk.

1. A kockára vágott krumplit kevés étolajon átpirítjuk.

2. A felaprózott hagymát és a négybe vágott gombát együtt megdinszteljük. A kolbászt felkarikázzuk.

3. Az ételt egyszemélyes, fedeles cserép fazekakban készítsük el. Rétegezzük az edénybe a hozzávalókat: alulra kerül a hagymás gomba, rá a karikázott kolbász, végül a krumpli.

4. A tejfölt és a húslevest összekeverve, megsózva, borssal, piros paprikával, babérlevéllel ízesítve ráöntjük a fazékban készülő ételre.

5. Hideg sütőbe állítjuk az edényeket, és 150 fokon kezdjük el a főzést. Kb. egy óra hosszáig főzzük.

6. Tálaláskor meghintjük apróra vágott petrezselyemzölddel.

Forrás: vk.com
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/51644/pics/lead_800x600.jpg
egytálétel,főételek,krumpli
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?