Van saját recepted?

Friss káposztás-húsos saláta

Friss káposztás-húsos saláta
Könnyű
31-60 perc
4 fő
301-500 Forint
  1. 500 gr csirkemellfilé
  2. 400 gr fehér fejes káposzta
  3. 1/2 pohárnyi reszelt sajt
  4. 1 pohárnyi pirított kenyérkocka
  5. majonéz

A roppanós káposzta a majonézzel, a csirkehússal és a többi hozzávalóval csak jót jelent.

1. Először sós vízben készre főzzük a csirkemellet. Lecsepegtetjük, leszárítjuk.
2. Mély tálba finom vékonyra  gyaluljuk/reszeljük a friss káposztát, majd megsózzuk. Kis idő múlva kinyomkodjuk belőle a keletkezett levet.
3. A falatnyi darabokra aprított csirkehúst a káposztához keverjük.
4. Ugyanígy tegyünk a reszelt sajttal is.
5. Ekkor a megfelelő mennyiségű majonézzel jól dolgozzuk össze a salátához valókat. A pirított kenyérkockát viszont csak a tálalás, fogyasztás pillanatában adjuk hozzá, különben elázik.
Forrás: vk.com
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/48204/pics/lead_800x600.jpg
csirke,majonéz,saláták
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?