Van saját recepted?

Fóliás hússzeletek

Fóliás hússzeletek
Könnyű
61-120 perc
4 fő
301-500 Forint
  • 4 szelet sertéshús - a legjobb, ha egy éjszakára bepácoljuk
  • a páchoz kevés olaj
  • mustár, majonéz, ketchup keveréke
  • 1 nagy fej hagyma
  • 2 közepes méretű paradicsom
  • néhány szem gomba
  • 200 gr sajt

A kis csomagok minden ízt bent tartanak. Csak a végén nyitjuk ki őket és sütjük rá a legfinomabb reszelt sajtot.

1. A hagymát és a paradicsomot felkarikázzuk, a gombát szeletekre vágjuk, a sajtot durva reszelőn lereszeljük.

2. Személyre szóló fóliacsomagokat fogunk készíteni: egy-egy fóliadarabra először a húst helyezzük el, ezt beterítjük hagymakarikákkal, majd paradicsommal, végül a gombaszeletekkel.

3. A bebugyolált fóliát grillsütőbe tesszük, vagy előmelegített sütőben 200 fokon 50 percig készítjük.

4. Amikor kinyitjuk a fóliát, mindegyik húsboglya tetejére reszelt sajtot szórunk, és még 20 percig sütjük. A sajt ráolvad, rápirul, nagyon finom lesz!

Forrás: vk.com

|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/47288/pics/lead_800x600.jpg
főételek,hús,sertés,sült
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?