Van saját recepted?

Hajdinakásás egytál

Hajdinakásás egytál
Könnyű
31-60 perc
4 fő
301-500 Forint
Hozzávalók:
Nagyon egyszerű, de éppen ennyire tápláló egytálétel.

1. A hajdinát mosás után egy zsiradékkal kikent serpenyőben kiszikkasztjuk.

2. Megdinszteljük a felaprított hagymát, rádobjuk a darált húst, a durvára reszelt vagy kisebb darabokra szeletelt sárgarépát, s együtt pirítjuk tovább, míg zsírjára sül a hús. Belekeverjük a sűrített paradicsomot.

3. Ekkor hozzáforgatjuk a hajdinát, majd felöntjük annyi forró vízzel, hogy azt ellepje. Megsózzuk, és fedő alatt takaréklángon puhára főzzük az ételt.

4. A kész kásás húst ízesíthetjük finomra szeletelt fokhagymával, s aki szereti, tehet bele friss őrölt borsot és babérlevelet is.

Forrás: vk.com
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/53116/pics/lead_800x600.jpg
darált hús,egytálétel,főételek,hajdina
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?