Van saját recepted?

Halacska a csónakban

Halacska a csónakban
Könnyű
31-60 perc
4 fő
301-500 Forint
Hozzávalók:
A halacskáknak általában a vízben a helyük, de ha a szemfüles horgász már kifogta őket, nem menekülhetnek a csónakból!

1. A krumplit, céklát, sárgarépát külön-külön megfőzzük, kihűtjük, az első kettőt meghámozzuk.

2. A heringet apróbb darabokra tépkedjük.

3. A megtisztított krumplikat hosszában kettévágjuk, a közepüket kiskanállal kikaparjuk. 

4. A "csónakok" aljára tegyünk néhány pötty majonézt.

5. Erre púpozzuk a heringdarabkák és az apróra vágott hagyma keverékét. Majonézzel kenjük meg a halmokat.

6. Arra nyomkodjunk reszelt sárgarépát, rögzítsük ismét majonézzel, majd reszelt céklával koronázzuk meg.

7. Majonézráccsal tegyük mutatósabbá az ételt.

8. Rögtön tálalhatjuk, bár jobb, ha 1-2 órát áll. Többet viszont ne, mert a cékla levet ereszt, beszínezi a krumplit, s már nem lesz olyan szép...

Forrás: vk.com
Címkék: előételek, hal, krumpli
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/53668/pics/lead_800x600.jpg
előételek,hal,krumpli
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?