Van saját recepted?

Karfiolos húspogácsa

Karfiolos húspogácsa
Könnyű
31-60 perc
4 fő
301-500 Forint
Hozzávalók:
Igazán szaftos, a zöldségek minden zamatával megbolondított fasírt, ha egyszer kipróbálják, mindig ilyet akarnak majd enni.

1. A csirkemellet vágjuk apróbb darabokra, s ugyanezt tegyük a paprikával is. A karfiolt szedjük rózsáira, és forró sós vízbe dobjuk 5 percre. A vizet leöntve villával kissé nyomkodjuk szét. Keverjük hozzá a felaprított petrezselyemzöldet és a zöldhagymát.

2. A sajtot reszeljük durvára, üssük rá a tojást, tegyük mellé a tejfölt, a lisztet, sózzuk, borsozzuk.

3. Az összes hozzávalót dolgozzuk egybe, s lefedve egy órára irányítsuk hűtőbe.

4. Vizes kézzel formáljunk közepes méretű húspogácsákat, és serpenyőben mindkét oldalukat közepes lángon süssük aranysárgára. A kész pogácsákat 5 percig fedő alatt pihentessük.

5. Zöldségkörettel kínáljuk.

Forrás: vk.com
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/53662/pics/lead_800x600.jpg
csirke,csirkemell,főételek,húspogácsa,karfiol
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?