Van saját recepted?

Kalapos tök

Kalapos tök
Könnyű
31-60 perc
4 fő
301-500 Forint
Hozzávalók:
Készülhet cukkiniből is, egyik finomabb, mint a másik.

1. A tököt 1 cm vastagságú karikákra szeleteljük. A belsejét kaparjuk ki.

2. A darált húsba keverjük a felaprított hagymát, megsózzuk, borsozzuk.

3. Tegyük a tökkarikákat sütőlapra, a közepükbe halmozzunk fűszeres darált húst.

4. Irányítsuk a 180 fokra előmelegített sütőbe.

5. Közben karikázzuk fel a paradicsomokat. Az átpréselt fokhagymát pedig keverjük össze a majonézzel.

6. 20 perc eltelte után fedjük be paradicsomkalappal a tökkarikák tetejét, s mázoljuk be fokhagymás majonézzel.

7. További 20 percig süssük még.

Forrás: vk.com
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/55881/pics/lead_800x600.jpg
cukkini,darált hús,főételek,tök
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?