Van saját recepted?

Csirke borzaska

Csirke borzaska
Könnyű
16-30 perc
4 fő
101-300 Forint
Hozzávalók:
El vagyok ragadtatva ettől a recepttől, ez a legújabb kedvencem!

1. A csirkemellet vékony csíkokra, majd a csíkokat kisebb kockákra vágjuk. A majonézt, a tojást, a lisztet, sót, borsot, fokhagymát, curryt jól összekeverjük, s ebben a masszában megforgatjuk a húsdarabkákat. (A kikevert tészta sűrű palacsintatésztára emlékeztet.)


2. A bundás falatkákat serpenyőben forró olajon süssük meg.

3. Megjegyzés: a kész húsfalatok inkább emlékeztetnek kis pacsnikra, mint szép szabályos bundás húsra, de ettől mókásak, a gyerekek is szívesebben fogyasztják.

4. Kisülés után meghinthetjük vágott kaporral, vágott zöldhagymával.

Forrás: vk.com
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/48638/pics/lead_800x600.jpg
csirke,csirkemell,főételek,rántott
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?