Van saját recepted?

Fóliában sült pikáns csirkecombok

Fóliában sült pikáns csirkecombok
Könnyű
61-120 perc
4 fő
301-500 Forint
Hozzávalók:
Ennél szaftosabb és ízletesebb nehezen tudna lenni egy csirkecomb, mennyei lakoma!

1. A krumplit és a hagymát is karikázzuk fel, és egész tepsi nagyságú alufóliára, egymásra helyezzük őket. (Alul krumpli, rajta a hagyma.)

2. A csirkecombokat vágjuk kisebb darabokra, a fokhagymát zúzzuk össze, az aszalt szilvát csíkozzuk fel. Ebben a sorrendben jöhetnek a krumpli - hagyma halomra. A tetejét meghintjük durvára vágott dióval, majd sóval, borssal ízesítjük az összetevőket.

3. A sort paradicsomkarikákkal zárjuk.

4. Ügyesen összefogjuk a fóliát, szorosan becsomagoljuk az ételt, vigyázva arra, nehogy a készítés során kifolyjon a szaftja.

5. 200-220 fokon 70-90 perc kell ahhoz, hogy megsüljön.

6. A sütőből kivéve hintsük meg egy kis friss petrezselyemzölddel.

Forrás: vk.com
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/56935/pics/lead_800x600.jpg
csirke,csirkecomb,főételek,krumpli,paradicsom
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?