hirdetés
Van saját recepted?

Sült makréla sajtos-krumplis bundában

Sült makréla sajtos-krumplis bundában
Könnyű
31-60 perc
2 fő
500 Forint felett
Hozzávalók:
Elkészülte után díszítsük néhány citromkarikával, kiskanálnyi tejföllel, aprított petrezselyemzölddel.

1. A makrélafilét sózzuk, borsozzuk, és locsoljuk meg fél citrom levével.


2. A félkarikára vágott hagymát forró olajon pirítsuk meg. Reszeljük le a sajtot és a főtt krumplit.

3. Bőrével lefelé fordítva helyezzük egy sütőfóliával bélelt tepsire a halat, terítsük rá először a hagymát majd a reszelt sajtot és a krumplit. Öntözzük meg némi olajjal, hintsünk rá sót, borsot.

4. 170 fokra előmelegített sütőben 15-20 percig süssük.

Forrás: vk.com
Címkék: főételek, hal, makréla
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/56951/pics/lead_800x600.jpg
főételek,hal,makréla
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?