Van saját recepted?

Fasírozott cipóban

Fasírozott cipóban
Könnyű
31-60 perc
4 fő
101-300 Forint
Hozzávalók: 
Ebben a receptben tulajdonképpen az a nagyszerű, hogy egyszerre készítjük el a főételt és a köretet is.

1. A szokásos módon állítsuk össze a fasírozottat: a darált húsba üssük a tojást, nyomkodjuk bele a vízben vagy tejben áztatott kenyérbelet, adjuk hozzá a felaprózott hagymát, zúzott fokhagymát, végül sózzuk, borsozzuk, és alaposan gyúrjuk össze a hozzávalókat.

2. Formáljunk kb. 3 cm átmérőjű golyókat, gömböket a masszából.

3. A leveles tésztát vágjuk 5 mm-es csíkokra. Virágsziromszerűen tekerjük körbe a húsgömböket. A tésztacsíkokat kenjük meg felvert tojással.

4. 180 fokos sütőben 20-25 perc alatt elkészülnek ezek a mutatós kis húsfalatkák.

Forrás: vk.com
Címkék: fasírt, főételek
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/57974/pics/lead_800x600.jpg
fasírt,főételek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?