Van saját recepted?

Zöldség alatt sült hal

Zöldség alatt sült hal
Könnyű
31-60 perc
4 fő
301-500 Forint
Hozzávalók:
Szép színes, egészséges étel került ki a kezünk alól!

1. Reszeljük le a céklát és a sárgarépát, a hagymát karikázzuk fel. Külön-külön, kevés olajon pirítsuk körbe a zöldségeket. A sárgarépát locsoljuk meg 1 ek. citromlével, sózzuk, s ugyanezt tegyük a céklával, azzal a különbséggel, hogy e zöldségre szórjunk pici cukrot is.

2. A felaprított petrezselyemzöldet keverjük a tejfölbe. Reszeljük le a sajtot.

3. A fűszerezett halszeleteket fektessük egy sütőformába. Halmozzunk mindegyikre először céklaréteget, aztán sárgarépát, arra hagymát. Öntsük rá a petrezselymes tejfölt, és szórjuk meg reszelt sajttal.

4. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt elkészül.

Forrás: vk.com
Címkék: főételek, hal, zöldség
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/57991/pics/lead_800x600.jpg
főételek,hal,zöldség
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?