Van saját recepted?

Belorusz húsos krumpli

Belorusz húsos krumpli
Könnyű
61-120 perc
8 fő
301-500 Forint
Hozzávalók:
Igazán laktató, húsos különlegesség Fehéroroszországból postázva.

1. A krumplit tisztítás után reszeljük finomra. Az állás közben keletkező levét nem kell leönteni! Adjuk hozzá a tejet, sózzuk meg, keverjük egybe.

2. A húst kisebb darabokra vágjuk, a hagymát is felaprózzuk. Egy zsiradék nélküli tepsiben süssük őket arany színűre.

3. A kisülő zsiradékkal együtt öntsük a krumplis masszába. Miután megborsoztuk, jól keverjük össze.

4. Zsiradékkal kikent sütőformába öntsük a húsos krumplit, és 150 fokon legalább 1 óra hosszat süssük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e mindenhol.

5. Felkockázva tálaljuk. Tejfölt kínálhatunk hozzá.

Forrás: vk.com
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/57966/pics/lead_800x600.jpg
főételek,krumpli,sertés
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?