Van saját recepted?

Klasszikus sertéskaraj

Klasszikus sertéskaraj
Könnyű
31-60 perc
4 fő
301-500 Forint
Hozzávalók:
Ehhez a sülthöz mindenképpen friss hosszúkarajt válasszunk.

1. A húst vágjuk 1-1.5 cm-es szeletekre, a szeleteket sózzuk, borsozzuk meg, aztán mindkét oldalon klopfoljuk ki úgy, hogy a hús vastagsága ne legyen 5 mm-nél több. Sózni, borsozni azért kell klopfolás előtt, mert a fűszerek így sokkal jobban átjárják, jobban bekerülnek a rostok közé.


2. Üssük a tojást mély tálkába, verjük fel. Másik tálba öntsük a lisztet. A karajszeleteket először tojásba, aztán lisztbe mártsuk.

3. Serpenyőben, bő, forró olajon süssük néhány percig az egyik, majd a másik oldalát.

4. Arany színű, puha, ízletes hús lesz a végeredmény. Kínáljuk friss zöldségekkel.

Forrás: vk.com
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/57980/pics/lead_800x600.jpg
főételek,hús,karaj,sertés,sült
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?