Van saját recepted?

Sült hagymás sertésmáj

Sült hagymás sertésmáj
Könnyű
16-30 perc
4 fő
101-300 Forint
Hozzávalók:
Egyszerű, gyors, tápláló, olcsó. Tökéletes ebéd az év bármelyik napjára.

1. A májat szép szeletekre vágjuk. Fóliába csomagolva kissé kiklopfoljuk.

2. A félkarikára vágott hagymát olajon aranysárgára pirítjuk.

3. A májszeleteket először lisztben forgatjuk meg, majd a felvert, sózott, enyhén borsozott tojásban, s végül ismét lisztben.

4. Forró étolajon mindkét oldalukat megsütjük.

5. Ekkor mérsékeljük a tüzet, a hagymát ráhalmozzuk a máj tetejére, és fedő alatt 5 percig összepároljuk őket.

Forrás: vk.com
Címkék: főételek, hagyma, máj
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/57959/pics/lead_800x600.jpg
főételek,hagyma,máj
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?