Van saját recepted?

Forró caprese

Forró caprese
Könnyű
5-15 perc
2 fő
301-500 Forint
Hozzávalók:
Igen mutatós előétel, amely önmagában is finom, de nagyon illik rostélyos vagy sült marhahús mellé.

1. Szeljük 1 cm-es karikákra a paradicsomot és a mozzarellát, az olajbogyókat pedig csinos kis darabkákra. A bazsalikom néhány levelét tegyük félre a díszítéshez, a többit aprózzuk fel.

2. Halmocskákat, tornyocskákat formáljunk majd az összetevőkből: alul legyen a sózott, borsozott paradicsomkarika, rajta mozzarella, kis olajbogyó és bazsalikom, ismét sózott, borsozott paradicsom, mozzarella, olajbogyó.

3. A kis kupacokat sütőpapírral bélelt tepsibe ültessük át, spricceljük meg olívaolajjal, és előmelegített grillben 2-3 percig süssük.

4. Tányérra szedés után locsoljuk meg balzsamecettel, díszítsük tetejét bazsalikomlevéllel.

Forrás: vk.com
Címkék: saláták
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/57698/pics/lead_800x600.jpg
saláták
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?