Van saját recepted?

Rozmaringos sült csirke

Rozmaringos sült csirke
Könnyű
120 perc felett
4 fő
500 Forint felett
Hozzávalók:

A csirkehús akkor a legfinomabb, ha belül szaftos és puha, kívül pedig szép pirosra sült és ropogós a bőre. Ezt tetézi most a rozmaringos pác.

1. Először a pácot készítsük el. A citrom kinyomott levét keverjük el az olajjal, sóval, borssal, rozmaringgal.

2. Kenjük be kívül-belül ezzel a páccal a csirkét, s néhány óráig hagyjuk benne.

3. Ezután a csirkét csomagoljuk fóliába, s irányítsuk a 200 fokra előmelegített sütőbe kb. 1-1,5 órára.

4. A fóliát kibontva 20 percig még pirítsuk a húst.

Forrás: vk.com

|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/64769/pics/lead_800x600.jpg
csirke,főételek,pácolt,recept,rozmaringos,sült
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?