Van saját recepted?

Sanghaji rizstál

Sanghaji rizstál
Könnyű
16-30 perc
4 fő
500 Forint felett
Hozzávalók:
  • 1 kg főtt rizs
  • 250 gr virsli vagy kolbászféle
  • 200 gr borsó
  • 100 gr salátalevél
  • 150 gr garnélarák
  • 100 gr snidling
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • sárgarépa, paprika ízlés szerint
  • szójaszósz
  • őrölt fehérbors
  • olaj a sütéshez

Szemet gyönyörködtető, ellenállhatatlanul finom ázsiai fogás. Roppant egyszerű az elkészítése, hétköznap is bármikor összedobhatjuk vacsorára.

1. Olajon dinszteljük meg először az előkészített, feldarabolt zöldségeket, majd a virslifalatkákat és a garnélát. Sózzuk, borsozzuk.

2. Kis idő múlva keverjük hozzá a rizst. Locsoljunk rá szójaszószt, s kb. 6-7 percig dinszteljük együtt a hozzávalókat.
3. Salátalevélre szedve fő fogásként, de garnírungként is tálalható.
Forrás: vk.com
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/64473/pics/lead_800x600.jpg
ázsiai,főételek,recept,rizs
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?