Van saját recepted?

A Főnök húspogácsája

A Főnök húspogácsája
Könnyű
31-60 perc
4 fő
500 Forint felett

Lehet találgatni, hogy a "Főnök" alatt mit értek, de az biztos, hogy a húspogácsája isteni!

1. A csirkemellfilét nagyon apró darabkákra vagdaljuk. Egy mélyebb edénybe tesszük, meghintjük a liszttel és a keményítővel. Beleöntjük a felvert tojásokat, ízesítjük az átpréselt fokhagymával, kaporral, sóval, a majonézzel. Mindezt könnyedén összekeverjük.

2. Serpenyőben olajat forrósítunk. Evőkanálnyi adagokat szaggatunk a húsos masszából, a kanál hátával kicsit ellapítjuk, s mindkét oldalát pirosra, ropogósra sütjük.

Süthetjük fedő alatt, fedő nélkül - mindenképpen finom lesz!

Forrás: vk.com
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/48429/pics/lead_800x600.jpg
csirkemell,főételek,húspogácsa,majonéz,tojás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?