Van saját recepted?

Húsgombóc tejes-sajtos mártással

Húsgombóc tejes-sajtos mártással
Könnyű
31-60 perc
4 fő
101-300 Forint
Hozzávalók:
A mártáshoz:
Kissé elrugaszkodtam a klasszikus paradicsomos változattól, tegyék meg Önök is, mert nagyon megéri.

1. A darált húst keverjük össze a főtt rizzsel, sóval, borssal ízesítsük.
Formáljunk belőle apró gombócokat, s helyezzük őket egy kerek formájú edénybe.

2. A mártás/szósz készítése következik. A pohár tejben elkeverjük a reszelt sajtot, beleadjuk a préselt fokhagymát, a lisztet, majd sózzuk, borsozzuk, végül ráöntjük a húsgombócokra.

3. Előmelegített sütőben 200 fokon 20-25 percig süssük.

4. Tálaláskor apróra vágott zöldhagymaszárral díszítjük.

Forrás: vk.com
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/48651/pics/lead_800x600.jpg
darált hús,főételek,hús,húsgombóc,sajtos
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?