Van saját recepted?

Zacskós csirkecomb

Zacskós csirkecomb
Könnyű
61-120 perc
1 fő
500 Forint felett
Hozzávalók:
  • csirke alsó comb
  • majonéz
  • tejföl
  • só, bors
  • fokhagyma
  • (minden ízlés szerinti mennyiségben)

Nem kell sokat bíbelődni ezzel az étellel, csak élvezni az ízét, amikor elkészült.

1. Egyenlő arányban keverjük egybe a tejfölt és a majonézt. Sóval, borssal ízesítsük. Forgassuk bele a zúzott fokhagymát is.

2. A combokat mosás után szárítsuk le, és kenjük be az előkészített szósszal.

3. Helyezzük őket sütőzacskóba, öntsünk alá egy kis vizet (ha van, lehet húsleveslét is).

4. Miután összekötöttük a zacskót, néhol szurkáljuk meg tűvel, hogy a sütéskor keletkező gőz eltávozhasson.

5. 180 fokon kb. 1 óra a készítési ideje. Amikor kivágtuk a zacskó száját, hagyjuk még egy picit pirulni a combok bőrét.

6. Párolt rizzsel, friss uborka, paradicsom és lila hagyma keverékéből készült salátával tálaljuk.

Forrás: vk.com

|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/70653/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?