Van saját recepted?

Paradicsomos csirkeragu

Paradicsomos csirkeragu
Könnyű
61-120 perc
4 fő
500 Forint felett
Hozzávalók:

A paradicsom és a csirke imádják egymást. Ez az eset egy ékes bizonyíték erre.

1. Vágjuk kisebb kockákra a húst. Sózzuk, borsozzuk, forgassuk meg lisztben. 

2. Serpenyőben, forró olajon pár perc alatt pirítsuk körbe. Tegyük félre.

3. A hagymát szeleteljük félkarikára, a paprikát csíkozzuk fel, a fokhagymát nyomjuk át présen. A paradicsomot dobjuk forró vízbe, majd húzzuk le a héját. Daraboljuk, keverjük hozzá a sűrített paradicsomot, és robotgéppel pürésítsük.

4. A serpenyőben, amelyben a hús sült, futtassuk meg a hagymát és a fokhagymát. Tegyük hozzá a paprikát, s pár perc után a húsdarabkákat.

5. Öntsük rá a pürét, forraljuk fel, azután lefedve kb. 20-25 perc alatt főzzük készre.

6. Tálaláskor szórjuk meg aprított petrezselyemzölddel.

Forrás: vk.com

|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/70936/pics/lead_800x600.jpg
csirke,főételek,paradicsom,ragu,recept
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?