Van saját recepted?

Csirkeszárny krumplival egybesütve

Csirkeszárny krumplival egybesütve
Könnyű
61-120 perc
4 fő
500 Forint felett
Hozzávalók:
  • 800 gr csirkeszárny
  • 500 gr krumpli
A páchoz:
  • 1 ek. majonéz
  • 0.5 ek. mustár
  • 1 ek. szójaszósz
  • só, bors
  • curry
  • fokhagyma
  • zöldhagyma a díszítéshez

A szárnyakat pácold be és egy kis várakozás után már ugorhatnak is be pár szem krumpli társaságában a sütőbe!

1. Keverjük össze a páchoz előírt hozzávalókat.

2. A krumplit hámozás után vágjuk nagyobb darabokra, és a hússal együtt keverjük el a pácban. Hagyjuk benne pár óra hosszan.

3. Tepsibe vagy hőálló sütőtálba helyezzük, és 220 fokon 40 percig süssük.

4. Tálaláskor szórjuk meg aprított zöldhagymával.

Forrás: vk.com

|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/70754/pics/lead_800x600.jpg
csirkeszárny,egytálétel,főételek,recept
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?