Van saját recepted?

Gombás marhamáj

Gombás marhamáj
Könnyű
31-60 perc
2 fő
500 Forint felett
Hozzávalók:

Laktató, finom egytálétel!

Elkészítés:

1. A hagymát szeleteljük vékony karikákra, majd kevés vízben pároljuk puhára. Dobjuk hozzá a lapjára vágott gombát, ízesítsük tejföllel, és 5 percig dinszteljük egybe a zöldségeket.

2. A májat tisztítsuk meg a hártyáitól, az erektől, és aprítsuk kisebb darabokra.

Serpenyőben, forró olajon kezdjük el pirítani, aztán fedő alatt 8-10 percig puhítjuk. Sózzuk, borsozzuk.

3. A fedőt levéve nagy lángon süssük el a levét. Közben kevergessük. Miután lekapcsoltuk alatta a lángot, rövid ideig pihentessük.

4. Tálaláskor keverjük össze a hagymás gombával, szórjuk meg aprított zölddel. Salátával kínáljuk.

Forrás: vk.com

Címkék: hagyma, marhahús, tejföl
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/71861/pics/lead_800x600.jpg
hagyma,marhahús,tejföl
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?