Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Van saját recepted?

Hattyúnyakú csónak

Hattyúnyakú csónak
Könnyű
61-120 perc
1 fő
500 Forint felett
Hozzávalók:
  • bármiféle halfilé
  • 2 sárgarépa
  • 2 zsenge cukkini
  • 2 fej hagyma
  • karfiol
  • 100 gr sajt
  • kapor, petrezselyemzöld
  • citrom
  • só, bors
  • olaj

Látványos, halas, zöldséges, gazdag ízvilágú egytálétel!

Elkészítés:

1. Több rétegű fóliából nagyobb négyzeteket vágunk ki, közepükre fogjuk tenni a zöldségeket és a halat. Rétegezve.

2. Az első réteg a legyalult sárgarépa, aztán a karikázott hagyma és cukkini, majd a halfilé darabkái, tetejére pedig a karfiolrózsák. Arra az aprított zöldek és néhány kanál olaj jön. Közben az egyes rétegeket finoman sózzuk.

3. A fóliából csónakot formálunk, legyen hattyúnyaka és farka is.

4. Állítsuk tepsire, azt dugjuk 200-220 fokra előmelegített sütőbe.

5. 15-20 perc múlva nyissuk ki a "csónakot", tartalmát szórjuk meg reszelt sajttal, s tegyük még vissza pirulni az ételt.

6. Friss zöldségekkel, pl. paradicsommal és citromkarikákkal tálaljuk.

Forrás: vk.com

Címkék: hal, zöldséges
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/72821/pics/lead_800x600.jpg
hal,zöldséges
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?