Van saját recepted?

Kapros borjúragu

Kapros borjúragu
Könnyű
31-60 perc
4 fő
500 Forint felett
Hozzávalók:
  • 1 kg borjúhús
  • 200 gr kemény sajt
  • 150 ml tejszín
  • 2 ek. szójaszósz
  • 2 ek. mustár
  • kapor
  • olaj

Ízekben gazdag, krémes, ragu, ami egytálételként is kiváló!

Elkészítés:

1. Vágjuk tetszőleges méretű kockákra vagy szélesebb csíkokra a húst. Sózzuk, esetleg ízlés szerint fűszerezzük.

2. Forró olajon pirítsunk rá kérget.

3. A tejszínt hevítsük forrpontig, keverjük bele a reszelt sajtot. Amikor az elolvad, vegyük le a tűzről, s dolgozzuk bele a mustárt meg a szójaszószt. A mártást öntsük a húsra, s az edényt lefedve főzzük készre a ragut. Menet közben ízesítsük az aprított kaporral.

4. Különösen finom lesz az étel, ha főzött vagy párolt zöldbabbal egészítjük ki.

Forrás: vk.com

Címkék: húsos, ragu
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/84380/pics/lead_800x600.jpg
húsos,ragu
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?