Van saját recepted?

Sült csontos karaj

Sült csontos karaj
Könnyű
31-60 perc
1 fő
500 Forint felett
Hozzávalók:
  • személyenként 1 szelet csontos karaj
  • só, bors
  • sertéssült fűszerek
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3 babérlevél
  • olaj a sütéshez

Fűszeres, magyaros, zsíros, tömény hús!

Elkészítés:

1. A karajszeleteket besózzuk, fűszerezzük, 30 percre félretesszük.

2. Serpenyőben, forró olajon, 2-2 perc alatt kérget pirítunk mindkét oldalukra.

3. Ezután kiolajozott tepsibe áttesszük a szeleteket, közéjük dugunk pár gerezd tisztított fokhagymát és a finom aroma kedvéért néhány babérlevelet.

4. A húst 200 fokos sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.

5. Friss zöldségekkel tálaljuk!

Forrás: vk.com

Címkék: fűszeres, karaj
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/85249/pics/lead_800x600.jpg
fűszeres,karaj
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?