Van saját recepted?

Karfiolragu sok zöldséggel

Karfiolragu sok zöldséggel
Könnyű
31-60 perc
4 fő
500 Forint felett
Hozzávalók:

Húsmentes, zöldségekben gazdag ragu!

Elkészítés:

1. A hagymát aprítsuk fel, a sárgarépát közepes méretűre reszeljük. A karfiolt szedjük rózsáira. A megtisztított tököt kockázzuk fel. A magoktól, erektől megszabadított paprikát vágjuk csíkokra. A paradicsom is felkockázva várja a sorát.

2. Étolajon puhítsuk meg a hagymát, kis idő múlva tegyük rá a sárgarépát.

3. Kövesse a karfiol, tök, paprika - 10 percig lefedve pároljuk a zöldségeket. (Vizet nem kell aláönteni, elég levet eresztenek.)

4. Jöhet a paradicsom, s most sózhatjuk, borsozhatjuk a készülő ragut. Végül adjuk hozzá a finomra vágott fokhagymát. Lefedjük az edényt, s készre főzzük az ételt.

5. Tálaláskor hintsük meg finomra aprított zölddel.

Forrás: vk.com

|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/86255/pics/lead_800x600.jpg
karfiol,rakott,zöldséges
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?