Van saját recepted?

Morzsás karfiol

Morzsás karfiol
Könnyű
31-60 perc
2 fő
500 Forint felett
Hozzávalók:

Még egy kicsit tart a karfiolszezon, használjuk ki! Köretnek is kiváló, de önmagában, egy finom szószba mártogatva is remekül fogyasztható!

Elkészítés:

1. Sós vízben főzzük 5-7 percig a rózsáira szedett karfiolt.

2. A tojásokat verjük fel, a lisztet és a panírmorzsát keverjük egybe.

3. Miután kihűltek a karfioldarabkák, egyenként forgassuk őket először a tojásba, utána a morzsás lisztbe.

4. Serpenyőben, kellő mennyiségű olajon süssük meg ezt az ízletes zöldséget, amely önmagában is kitűnő étel, de köretként is remek!

Forrás: vk.com

Címkék: karfiol, rántott
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/86756/pics/lead_800x600.jpg
karfiol,rántott
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?