Van saját recepted?

Gyümölcsös hússaláta

Gyümölcsös hússaláta
Könnyű
16-30 perc
1 fő
500 Forint felett
Hozzávalók:
  • 250 gr csirkemell
  • 150 gr mandarin
  • 300 gr eper
  • 150 gr ananász
  • 2.5 ek. majonéz
  • 2.5 ek. tejföl
  • 2 ek. narancslé
  • 1 tk. curry
  • 4 ek. tej
  • néhány salátalevél
  • 30 gr kókuszforgács (opcionális)

Bíz lehet, hogy a majonéz, a hús és a legkülönbözőbb gyümölcsök mind-mind egy tálban találhatóak, és együttesen fogyaszthatóak, de az ízük közösen válik igazán különlegessé!

Elkészítés:

1. A húst sós vízben megfőzzük, kihűlés után falatnyi darabokra vágjuk.

2. Az ananász húsát kockára vágjuk, az epret félbe, a mandarint gerezdekre szedjük. Mély tálban elegyítjük a gyümölcsöket a hússal.

3. Az öntethez selymesre keverjük a majonézt, tejfölt, tejet, narancslét, végül megbolondítjuk a curryvel.

4. Tépkedett salátalevelekre szedjük a saláta hozzávalóit, s meglocsoljuk az öntettel. Aki szereti, gazdagítsa némi kókuszforgáccsal.

Forrás: vk.com

|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/88649/pics/lead_800x600.jpg
gyümölcsös,húsos,saláta
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?