Van saját recepted?

Japán palacsinta

Japán palacsinta
Könnyű
31-60 perc
2 fő
500 Forint felett
Hozzávalók:
  • 150 gr fejes káposzta
  • 1 csokor zöldhagyma
  • 200 ml víz
  • 1 tk. só
  • 1 tojás
  • 7 ek. liszt
  • 2 ek. szójaszósz
  • 100 gr sertéshús
  • 50 gr gomba
  • 1/2 kaliforniai paprika
  • petrezselyemzöld
  • 2 ek. olívaolaj
  • 2 ek. worchester szósz
  • majonéz

A palacsinta egy újabb változata! Húsos, sós, tápláló!

Elkészítés:

1. Aprítsuk finomra a káposztát és a hagymát.

2. Habverővel keverjük ki a vizet, sót, tojást, lisztet és a szójaszószt.

3. Elegyítsük hozzá a káposztát meg a hagymát.

4. Daraboljuk falatnyira a húst, a gombát és a paprikát, vágjuk fel a petrezselyemzöldet.

5. Olívaolajon pároljuk, pirítsuk meg az előkészített húst és zöldségeket. Öntsük rá a káposztás tésztaalapot. Lefedve 15 percig süssük az egyik, majd megfordítva 10 percig a másik oldalát.

6. A kész palacsintára csorgassunk majonézt és worchester szószt, szórjunk rá aprított zöldhagymát.

Forrás: gastronom.ru

|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/90846/pics/lead_800x600.jpg
húsos,palacsinta,zöldséges
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?