Van saját recepted?

Tonhalas árpagyöngy

Tonhalas árpagyöngy
Könnyű
16-30 perc
2 fő
500 Forint felett
Hozzávalók:
  • 2 uborka
  • 1 fej lila hagyma
  • 1 csokor bazsalikom
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 70 ml olívaolaj
  • 100 gr árpagyöngy
  • 190 gr konzerv tonhal
  • só, őrölt bors

Hétköznapi alapanyagok, amelyekből fél óra alatt egy laktató, ám annál egészségesebb egytálételt készíthetünk!

Elkészítés:

1. Az előírásoknak megfelelően főzzük meg az árpagyöngyöt. Teljesen hűtsük ki.

2. Vágjuk apró kockákra az uborkát és a hagymát. A tonhalat szabdaljuk/tépkedjük pici falatokra.

3. Az öntethez az olívaolajat csapassuk szét a bazsalikommal és a fokhagymával, majd sózzuk, borsozzuk meg.

4. A hozzávalókat forgassuk meg az öntetben. A tonhalas árpagyöngyöt díszítsük pár bazsalikomlevélkével.

Forrás: gastronom.ru

Címkék: hal, saláta, zöldséges
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/90891/pics/lead_800x600.jpeg
hal,saláta,zöldséges
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?