Van saját recepted?

Tokhal salik

Tokhal salik
Könnyű
16-30 perc
2 fő
500 Forint felett
Hozzávalók:
  • 1 kg tokhalfilé
  • 1 tk. őrölt kurkuma
  • 1 közepes citrom leve
  • só ízlés szerint
  • kész gránátalmaszósz

Néhány alapanyag kell csak ahhoz, hogy egy tápláló, könnyed halételt készítsünk!

Elkészítés:

1. Nyúzzuk le a tokhal bőrét. Szárítsuk le a húsát, majd kisebb darabokra, kb. 3 cm-es kockákra vágjuk fel.

2. Locsoljuk meg citromlével, forgassuk meg az őrölt kurkumában. Sózzuk meg a kockákat, s 1 órára tegyük hűtőbe.

3. Forrósítsuk fel a grillrácsot. A hústűre fűzött halfalatkákat a rács felett 20 cm magasságban 12-15 percig forgatva süssük készre.

4. Forró tányérra szedjük, gránátalmaszósszal kínáljuk.

Forrás: gastronom.ru

Címkék: fűszeres, hal
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/91050/pics/lead_800x600.jpg
fűszeres,hal
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?