Van saját recepted?

Rántott sajtpálcika szósszal

Rántott sajtpálcika szósszal
Könnyű
16-30 perc
2 fő
500 Forint felett
Hozzávalók:
  • 500 gr félkemény sajt
  • 1-2 nagyobb tojás
  • 0.5 pohár liszt
  • 1.5 - 2 pohár panírmorzsa
  • étolaj a sütéshez
  • kedvenc mártás a tálaláshoz

Délutáni nasi. Roppanós, sós, gyorsan kész!

Elkészítés:

1. Ujjnyi széles, pálcika hosszúságú csíkokra vágjuk fel a sajtot.

2. Verjük fel a tojásokat. A lisztet és a morzsát öntsük külön tányérba.

3. A sajtot először forgassuk meg lisztben, aztán a tojásban, végül paskoljuk rá a panírmorzsát.

4. Bőséges forró olajban süssük pirosra, ropogósra mindkét oldalát. Szűrőlapáttal szedjük papírtörlőre.

5. Frissen, valamilyen pikáns ízű szósszal, mártással fogyasszuk.

Forrás: gastronom.ru

Címkék: sajt, sósságok
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/92015/pics/lead_800x600.jpg
sajt,sósságok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?