Van saját recepted?

Padlizsánkoszorú

Padlizsánkoszorú
Könnyű
31-60 perc
5 fő
500 Forint felett
Hozzávalók:

Mindössze négy hozzávaló szükséges ehhez a zöldséges egytálételhez, ami gyorsan kész és nagyon egészséges!

Elkészítés:

1. A padlizsánokat közepes méretű karikára vágjuk, és kis adagokban forró olajon megpirítjuk mindkét oldalukat. Papírtörlőn leszárítjuk a felesleges zsiradékot.

2. Karikázzuk fel a paradicsomot, és vágjuk vékony szeletkékre a sajtot.

3. Olajjal kikent kerek kerámiatálba rakjuk a hozzávalókat. Állítsuk egymás után sorjában a padlizsán-, majd a paradicsomkarikákat, utána a sajtszeleteket. Hintsük meg sóval, frissen őrölt borssal, s az edényt dugjuk 200 fokra előmelegített sütőbe. 15-20 perc múlva tálalhatjuk az ételt.

Forrás: gastronom.ru

|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/92017/pics/lead_800x600.jpg
egytálétel,zöldséges
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?