Van saját recepted?

Parmezános borjúcomb

Parmezános borjúcomb
Könnyű
31-60 perc
4 fő
500 Forint felett
Hozzávalók:
  • 400 gr borjúcomb
  • 150 gr kemény parmezán
  • 4 tojás sárgája
  • 3 ek. olívaolaj
  • 3 ek. keményítő
  • csipetnyi szegfűbors
  • só, frissen őrölt bors

Fűszeres sült hús, amihez kevés alapanyag kell és gyorsan kész! Bármilyen köret remekül passzol hozzá!

Elkészítés:

1. A borjúcombot vágjuk adagnyi szeletekre. Dupla rétegű fólia alatt klopfoljuk vékonyra. Kenjük át olívaolajjal, és sózzuk, borsozzuk mindkét oldalukat.

2. A reszelt parmezánt keverjük a felvert tojássárgákhoz, ízesítsük szegfűborssal.

3. Forrósítsuk fel a sütéshez való olajat. A borjúcombokat forgassuk meg a keményítőben, azután a tojásos-sajtos keverékben.

4. Közepes lángon, oldalanként 2-3 perc alatt süssük meg benne a húst. Forrón tálaljuk.

Forrás: gastronom.ru

Címkék: hús, sajtos, sült
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/92199/pics/lead_800x600.jpg
hús,sajtos,sült
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?