Van saját recepted?

Arab húsos omlett

Arab húsos omlett
Könnyű
16-30 perc
2 fő
500 Forint felett
Hozzávalók:
  • 150 gr darált hús
  • 1 csokor zöldhagyma
  • 1 csokor kapor
  • 1 ek. olaj a forma kikenéséhez
  • 1 tk. liszt
  • 160 ml tej
  • 2 nagyobb tojás
  • 1/2 tk. kukoricakeményítő
  • só, bors ízlés szerint
  • egyéb fűszerek ízlés szerint

Laktató, tápláló reggeli! Ízletes, húsos! Puha kenyérrel ajánlott fogyasztani!

Elkészítés:

1. Aprítsuk fel a zöldhagymát és a kaprot.

2. A tojást verjük simára a tejjel, sóval, liszttel, keményítővel.

3. A darált húst előzetesen pároljuk, süssük meg. Keverjük össze az ízesített tojással és a zöld fűszerekkel.

4. Zsiradékkal kikent formába simítsuk a húsos-tojásos masszát, és 170-180 fokra előmelegített sütőben 30-35 percig süssük.

Forrás: gastronom.ru

|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/94841/pics/lead_800x600.jpg
darált hús,egytálétel,tojásos
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?