Van saját recepted?

Borókás pácban érlelt sós szalonna

Borókás pácban érlelt sós szalonna
Könnyű
120 perc felett
4 fő
500 Forint felett
Hozzávalók:

Nehéz, zsíros húsétel, ami friss, meleg puha kenyér kíséretében szuper reggeli és vacsora lehet, hagyományokat idézve!

Elkészítés:

1. A fűszereket (babérlevél, boróka, bors) mozsárban törjük össze. A fokhagymát zúzzuk finomra. Alaposan keverjük egybe az előkészített hozzávalókat.

2. Mehet hozzá a só, s most dörzsöljük be a páccal az előzetesen 3x8 cm-es szeletekre vágott szalonnát.

3. Nyomkodjuk jól záródó üvegedénybe, és 3 hétig tartsuk hűtőben.

4. Lilahagymacikkekkel tálaljuk, fogyasszuk.

Forrás: gastronom.ru

Címkék: hús, különleges
|
https://eztfozdki.blogstar.hu/./pages/eztfozdki/contents/blog/95060/pics/lead_800x600.jpg
hús,különleges
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?